Pampers ProCare autiņbiksītes Tava mazuļa labsajūtai!


Neliels apsārtums, kairināta āda autiņbiksīšu zonā, jēlums, asiņošana vai atvērtas brūces autiņbiksīšu zonā – ar šīm problēmām bieži vien sastopas jaunās māmiņas. Procter&Gamble piedāvā jaunumu, Pampers ProCare autiņbiksītes, kas palīdz cīnīties ar visām augstāk minētām problēmām.

Pampers ProCare autiņbiksītēm ir unikāls absorbējošs slānis, kas ātri un efektīvi uzsūc mitrumu un vēdera izejas netīrumus no mazuļa ādas, lai palīdzētu uzturēt to sausu un svaigu. Šīs autiņbiksītes ir īpaši maigas, jo tās satur par 50% vairāk ādas kopšanas produktu sastāvdaļu, salīdzinot ar autiņbiksītēm Pampers Premium Care, un plānu maiga balzama kārtu, kas aizsargā mazuļa delikāto ādu. Klīniskajās pārbaudēs ir apliecināts to saudzīgums pret mazuļu maigo ādu.

Unikālais Pampers absorbējošais un norobežojošais slānis ļauj ātri absorbēt mazuļa šķidro vēdera izeju. Tas novada mitrumu un šķidro vēdera izeju prom no mazuļa delikātās ādas, lai saglabātu to sausu līdz pat 12 stundām. Uzsūc mitrumu un netīrumus, lai palīdzētu saglabāt jaundzimušā delikāto ādu sausu un svaigu. Saudzīgais balzams nokļūst uz mazuļa ādas un veido aizsargslāni starp jaundzimušā delikāto ādu un šķidrās vēdera izejas netīrumiem. Visas autiņbiksītes ir izgatavotas no zīdaini maigiem materiāliem*, lai sniegtu mazulim izcilu komfortu. Pampers ProCare autiņbiksītes nesatur parabēnus un lateksu. 

Nabai ērtā forma sniedz viskomfortablāko piekļaušanos ap mazuļa delikāto vēderiņu. Mitruma indikators maina krāsu, norādot, ka pienācis laiks mainīt autiņbiksītes. 

Pampers ProCare autiņbiksītes varam ieteikt visām grūtniecēm pēdējā trimestrī vai pirms dzemdībām, jo tās ir ideāli piemērotas jaundzimušajiem un mazuļiem ar jūtīgu ādu, īpaši, kad tiem ir autiņbiksīšu izsitumi. Autiņbiksītes ir arī perfekts risinājums mazuļiem, kuriem nāk zobiņi un tiem, kuri lieto antibiotikas.


Atsauksmes no māmiņām par jaunajām Pampers ProCare autiņbiksītēm

Monta, jaunā māmiņa divus mēnešus vecam dēliņam 

Kļuvu par māmiņu pirmo reizi un, kā visas jaunās māmiņas, neko nesapratu autiņbiksīšu izvēlē. Izmēros sāku orientēties uzreiz, bet ar ražotāja izvēli negāja viegli, nācās pamēģināt dažādus, pirms atklāju Pampers ProCare. Man un dēliņam tās uzreiz iepatikās, jo āda no tām nekļūst apsārtusi, nevajag papildus smērēt ar krēmu vai ziedi, autiņbiksītes ir ļoti mīkstas un maigas, ideāli piemērotas jaundzimušiem bērniņiem, ka arī ir speciālais “0” izmērs, kas ir domāts pirms laika dzimušajiem bērniem. Mēs sākām lietot 2. izmēru, jo dēliņš bija ātri izaudzis, pirms atklājam šīs autiņbiksītes. Pampers ProCare autiņbiksītēm ir speciāls absorbējošs slānis, kas ātri uzsūc mitrumu un āda paliek sausa. Ja man kāds ieteiktu Pampers ProCare agrāk, tad uzsāktu to lietot kopš bērniņa dzimšanas.

Danija, māmiņa trīs mēnešus vecam dēliņam 

Paldies par iespēju pamēģināt Pampers ProCare! Autiņbiksītes tiešām patika. Pirmkārt, tās ir patīkami turēt rokās, tās ir mīkstas un bez smaržas. Pampers ProCare neizraisa alerģiju un ir ļoti draudzīgas bērnu dibentiņu ādai. Āda paliek mīksta, netiek kairināta, nav apsārtusi un arī nav nekādu izsitumu. Patika arī speciālais mitruma indikators, kas uzreiz parāda, ka autiņbiksītes ir jāmaina. Autiņbiksītēm ir ērta forma, tās ir ērti uzvilkt, nekas nespiež un tanī paša laikā autiņbiksītes arī labi turas uz dibentiņa. Pateicoties sarkanajai līnijai var saprast, līdz kurai vietai var aizvērt ciet. Iesaku jaunajām māmiņām pamēģināt jaunos Pampers ProCare! 

*autiņbiksītes nesatur zīdu

Farmaceites Blogs

Farmaceites Blogs
Rekomendētie raksti × +