Sirsnīgākā dāvana Ziemassvētkos


Šajā svētku laikā aptaujājām Mēness aptieka farmaceitus, lai uzzinātu, kas pēc viņu domām ir sirsnīgākās dāvanas, ko varētu uzdāvināt vai saņemt Ziemassvētkos. 

"Priecātos par groziņu ar pašceptām smaržīgām piparkūkām :))"

"Manuprāt, sirsnīgākā dāvana ir tā, kas gatavota pašu rokām un domāta tieši saņēmējam. Piemēram, groziņš ar pašas ceptām piparkūkām, pašas adītas vilnas zeķītes, komplektiņš ar pašas izgatavotām rotām eglītei utt."

"Sirsnīgākā dāvana Ziemassvētkos ir būt kopā ar saviem mīļajiem tuviniekiem, redzēt viņus veselus, laimīgus un priecīgus! Smaids, laipnība un mīlestība nemaksā neko, bet dod tik daudz sirsnīgu un pozitīvu emociju!"

"Tai noteikti ir jābūt tiešām no sirds un domātai tieši Tev! Tā var būt skaisti iepakota dāvaniņa zem eglītes, sirsnīga buča vai vēl sirsnīgāka kopā būšana. Priecīgus, gaišus un sirsnīgus Ziemassvētkus!"

"Sirsnīgāka dāvana ir dāvana no bērniem, kas ir taisīta ar bērna rokām :)"

"Ziemassvētku laiks saistās ar mieru, baltu klusumu un brīnumu gaidīšanu. Protams, arī ar dāvanām, kā bērnībā. Tikai tagad noteikti vairs ne praktiskām un komerciālām. Vissirsnīgākā dāvana nav nopērkama veikalā un naudā aprēķināma. Dāvana ir sajūtas, ko raisa dāvanas sniedzējs, kad tieši tev tiek pasniegts tas, pēc kā ilgojies visvairāk, vai tieši pretēji, - pat nenojauti. Tā iepriecina un ielīksmo. Vai varbūt dāvā mieru un aizkustina? Kas? Tas jau katram savs - tikai sirds sajutās izsakāms."

"Manuprāt, vissirsnīgākā dāvana ir, kad svētku vakarā var salasīties kopā visa ģimene - vecāki, bērni, mazbērni un mazmazbērni. Skaitam pie eglītes pantiņus, dziedam dziesmas un dāvinam pašu sarūpētas dāvanas."

"Kādu laiku atpakaļ mūsu aptiekā varēja iegādāties speciālos Dr.Luigi apavus. Nopirkām arī sev un saviem tuviniekiem mājas čibiņas. Vakaros pēc darba kājas nogurušas, bet mājās bija šīs brīnumčibiņas un kājas jau lidoja pa māju, jo mājas mums, sievietēm, ir kā otrs darbs. Pagāja jau 10 gadi, bet mēs vēl atceramies šo preci ar lielu pateicību. Tagad es zinu, ka šī produkcija atkal ir pieejama Mēness aptiekās un mēs uzskatām, ka tā ir vissirsnīgākā dāvana Ziemassvētkos, ko varētu saņemt vai uzdāvināt otram."

"Ziemassvētku laikā labākā dāvana, ko varam saņemt, nav lieta, mantavai kas cits "taustāms", ko palikt zem eglītes. Ziemassvētku laikā pats labākais ir kopā būšana ar ģimeni - visiem lielajiem un mazajiem bērniem sabraukt kopā, apsēsties pie kopēja galda un pavadīt savu laiku mierā un mīlestībā! Labākā dāvana esam mēs paši katram no saviem mīļajiem un tuvajiem - saruna, apskāviens, pieskāriens...mūsu gaišā sirds."

"Man šķiet, ka sirsnīgākā dāvana Ziemassvētkos, ko varētu saņemt, būtu jebkura personalizēta dāvaniņa vai nieciņš, kas ir radīta priekš konkrētā cilvēka, ietverot kādas atmiņas vai simboliskas lietas, kas raisa prieku un laimi."

Farmaceites Blogs

Farmaceites Blogs
Rekomendētie raksti × +