Tava kustību brīvība kopā ar LAUMA MEDICAL


Šodien sports ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Tas palīdz pārvarēt stresu un satraukumu, kā arī sagādā pozitīvas emocijas. Sportojot var ne tikai nostiprināt veselību, bet iegūt arī labu pašsajūtu un izskatu, veidojot slaidu, vingru augumu, kas mūsdienās ir ļoti aktuāli. Iestājoties siltumam, vairums cilvēku izvēlas brīvo laiku pavadīt aktīvi, nodrošinot fizisko veselību sev un savai ģimenei. Daudzi nodarbojas ar sportu profesionāli, un, diemžēl, arī treniņu procesā un sacensībās nevar izvairīties no traumām.

Tieši tādēļ vēlamies veltīt īpašu uzmanību „Lauma Medical” universālajām elastīgajām saitēm, to pielietojumam, tajā skaitā aktīvu cilvēku dzīvē, kā arī būtiskajām priekšrocībām, kas atšķir tās no citu ražotāju produktiem.

Jau vairāk kā 45 gadus zīmols „Lauma Medical” ir plaši pazīstams starp farmaceitiem un patērētājiem ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Krievijā, Ukrainā, Kazahstānā. Produktu ražošanā iesaistīti labākie speciālisti, tiek pielietotas jaunākās tehnoloģijas, kā arī tiek izmantoti tikai sertificēti un kvalitatīvi materiāli, galvenokārt dabiskā kokvilna un vilna, tāpēc tie atšķiras ar augstu kvalitāti, ilgi kalpo un ļauj ādai „elpot”.


Elastīgās saites tiek plaši izmantotas profilakses un ārstēšanas nolūkos kompresijas terapijā, kā arī tiek pielietotas vēnu varikozes ārstēšanas gadījumā, trombembolijas komplikāciju gadījumā pēc ķirurģiskas operācijas, tromboflebīta ārstēšanā, pēc skleroterapijas un flebektomu operācijām, arī kā palīglīdzeklis pēc ģipša apsēja noņemšanas.

Runājot par cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu, elastīgās saites tiek izmantotas profilaksei sporta slodzes laikā, samazinot ceļu, elkoņu, pēdu un plaukstu muskuļu spriedzi, kā arī ārstēšanai sporta traumu gadījumos - augšējo un apakšējo ekstremitāšu locītavu fiksēšanai dažādu sastiepumu un izmežģījumu gadījumos.


Optimāls ārstēšanas rezultāts un profilakse sasniedzami pateicoties vairākām elastīgo saišu „Lauma Medical” īpatnībām, kas nodrošina tām līdera pozīciju starp savas kategorijas konkurentu produktiem.
  • 100% dabīgs sastāvs, kas nodrošina maksimālu komfortu valkāšanas periodā pretēji lielākajai daļai no vietējiem un ārvalstu ražotājiem, kas piedāvā adītas saites, kuru sastāvā ir sintētiski materiāli.

  • Augsta stiepjamības pakāpe (virs 170%) ļauj veidot vienmērīgu spiedienu gan slodzes, gan miera pozīcijā, izvairoties no straujām pārmaiņām.

  • Speciālā aušanas tehnoloģija, kas tiek izmantota saites ražošanā, ir pārdomāta tā, lai kokvilnas šķiedras pilnīgi appītu elastāna diegu, neļaujot tam tieši saskarties ar ādu, tāpat kā marles apsējs, tas dod ādai elpot. Tādā veidā pagarinās produktu lietošanas ilgums, jo mitrums un siltums nebojā elastānu, bet pacientam nerodas ādas kairinājumi un diskomforts pat pie ilgstošas valkāšanas.

  • Ideāli pielāgojas ķermeņa izliekumiem un ļauj ķermenim “elpot”.

  • Blīvā saites materiāla struktūra neļauj audumam slīdēt, līdz ar to tā nodrošina saites stabilitāti.

  • Pateicoties neapstrādātai saites malai, to ir iespējams nogriezt sev vēlamā garumā.

  • Ir pieejamas dažādos garumos - no 0,6 līdz 5 m, un dažādos platumos - 8, 10 un 12 cm, kas dod iespēju ikkatram pēc niepieciešamības izvēlēties piemērotāko.


Nav svarīgi, vai tā ir velobraukšana, skriešana vai basketbols, galvenais būt fiziski aktīvam, savlaicīgi veicot profilakses pasākumus, jo kustība ir dzīvība. Un tomēr, lai cik rūpīgi tiktu ievēroti drošības priekšraksti, no traumām pilnībā izvairīties nav iespējams. Elastīgās saites „Lauma Medical” ir kvalitatīvs, universāls un no dabīgiem materiāliem Latvijā ražots produkts, kas noderēs jebkuram, palīdzot saglabāt veselību sporta slodzes laikā vai pie atkopšanās.

Farmaceites Blogs

Farmaceites Blogs
Rekomendētie raksti × +