Idejas atvaļinājumam - iesaka Mēness aptiekas farmaceites


Māra, Mēness aptieka 18

Manas spilgtākās atmiņas ir par ceļojumu uz ASV. Devāmies turp 2015.gada augustā. Sākumā pabijām Ņujorkā un Vašingtonā, kur baudījām lielpilsētas garšu, pēc tam devāmies apskatīt Kaliforniju un Nevadu, apmeklējot gan Lielo kanjonu, gan Hūvera dambi, gan Nāves ieleju, Josemītu nacionālo parku, Sekvoju nacionālo parku, Lasvegasu un vāl daudz citu skaistu vietu. Diemžēl šis ceļojums ilga tikai 2 nedēļas - tas bija ļoti īss laika periods, lai paspētu kārtīgi izbaudīt visu, ko piedāvā šī valsts. Noteikti iesakut tur doties vismaz 3 nedēļu ilgā atvaļinājumā!
Iespaidi no ASV ir neaizmirstami un novēlu aizbraukt uz šo zemi visiem! Fantastiskākās emocijas raisa neskartā daba, meža dzīvnieki, kuri uzticas cilvēkam, un amerikāņu atvērtība. Noteikti kādreiz atgriezīšos šajā zemē uz ilgāku laiku!


Mēness aptieka 10, stāsts no vienas ceļotmīlošas kolēģes

Ceļojot krāju neaizmirstamas emocijas: galvenais ir pats ceļojums - ceļojuma mērķis nav svarīgākais. Ceļojot telpā, tas ir ceļojums laikā; ceļojums sevī, lai atklātu savu drosmi un bailes, avantūrismu un aizspriedumus, spēku un vājumu, zinātkāri un inerci. Lai izdodas atrast arvien jaunus ceļa mērķus!


Rita, Lavandas aptieka 

Par labu darbu aptiekā man bija iespēja braukt ceļojumā uz Greķiju kopā ar farmaceitiem. Visas pavadītās dienas tur atceros ar lielu prieku. Mēs ceļojumā devāmies ar jautru un labu kompāniju, kurā visi bija farmaceiti no dažādām Latvijas vietām. Ir ticējums, ka Greķijā ir viss. Esot tur, tas apliecinājās. Labvēlīgie, mierīgie grieķi, jūra, saule, dažādi augi, olīvu plantācijas un garšīgs vīns. Katru dienu apmeklējām dažādus pasākums un ekskursiju vietas. Pēdējā dienā ceļojuma noslēgumu pavadījām pie jūras, kur grieķi dziedāja nacionālās dziesmas un cienāja mūs ar jūras delikatesēm. Laba kompānija un labs noskaņojums ir laba ceļojuma rezultāts.


Ilze, Lavandas aptieka 

Ir reizes, kad ar visu ģimeni var doties atpūsties, nedodoties tālu no Latvijas. Ja jaunai ģimenei ir mazi bērni, tad īpaši ilgi un tālu negribas ceļot, jo bērni nogurst, kļūst niķīgi. Tādēļ daudzus gadus atpakaļ iecienījām Lietuvu. Devāmies uz Klaipēdu un Jūras muzeju, delfināriju. Bērniem liels prieks un jautrība sākās jau uz prāmja, kas pārceļ pāri no Klaipēdas centra uz Jūras muzeju. Delfinārijā ir liela, jauka kafejnīca, kur uzkavējāmies kamēr gaidījām šovu. Mūsu ģimenei patika jautrie, simpātiskie delfīni, kuri rādīja dažādus trikus, vizināja ar laivu. Arī jūras lauvas piedalījās šovā. Varēja arī nofotogrāfēties ar šova dalībniekiem. Jūras muzejā atmiņā palikuši interesantie smieklīgie pingvīni, lielais ronis un akvārijs ar zivtiņām. Bijām atpūtušies un jaunu iespaidu pilni. Bērni vairākas dienas bija sajūsmā par piedzīvoto.


Jeļena, Lavandas aptieka

Katram cilvēkam dzīvē ir savi sapņi. Ar vienu no savējiem es ar jums gribu padalīties. Bērnībā, skatoties krāsainas multfilmas ar Disnejlendas personāžiem (Miki Maus, Donalds Daks), gribējās satikties ar viņiem realitātē, bet man bērnībā tas nesanāca. Arī mūsu mazajai meitai visas šīs multenītes ir mīļas, bieži viņa skatās un ir iemīļojusi jaukos, mīļos varoņus. Manā dzimšanas dienā vīrs mums sarīkoja pārsteigumu un mēs visa ģimene devāmies uz Franciju, netālu no Parīzes uz Disnejlendu. Tur var atpūsties gan pieaugušie, gan bērni. Atrakcijas visas dienas garumā, kafejnīca, veikaliņi ar suvenīriem no multfilmām un vakarā krāsains nakts šovs, kas noslēdzās ar košu salūtu. Ja gribat labi atpūsties un piedzīvot jautrus brīžus, to jums noteikti sagādās Disneijlendas varoņi.

Novēlu visiem, lai jūsu sapņi piepildās, ja ne šodien, ne rīt, tad ticiet tiem un kādu dienu tie noteikti piepildīsies!



Farmaceites Blogs

Farmaceites Blogs
Rekomendētie raksti × +